Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marți 19 Mai

Vremea va deveni în general instabilă, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor menține apropiate de mediile multianuale. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice în sud-vest și local în centru și sud. Trecător ploile vor avea caracter torențial și izolat vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și numai izolat se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în zona montană înaltă, temporar în est și sud-est, iar spre sfârșitul intervalului și în extremitatea de vest, dar și în timpul ploilor, când poate lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, valorile de temperatură se vor menţine apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va prezenta înnorări, temporar accentuate mai ales la începutul zilei și din nou în cursul nopții, când vor fi averse, însoțite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 19 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply