Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți

Valorile termice se vor menține apropiate de cele climatologic specifice perioadei, însă gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere, îndeosebi din a doua parte a intervalului în jumătatea sudică a țării. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în primele ore în regiunile sudice, iar după-amiaza cu precădere la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Din orele serii, la început în regiunile sud-vestice, apoi în cele centrale și local în cele sudice și de sud-est, instabilitatea atmosferică se va accentua și se va manifesta prin perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelii și posibile căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată, slabe cantitativ, vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în zona montană înaltă, iar temporar în prima parte a intervalului pe suprafețe restrânse și în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 9 și 17 grade.Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Bucuresti 19 Mai 2020 #RomaniaPrognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Marți

Valorile de temperatură se vor menţine apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate la începutul zilei și din nou cu o probabilitate mai mare din a doua parte a nopții, când se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Meteograma Bucuresti

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
La NoaptePrognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).
Precipitatii si temperaturi maine Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Precipitatii acum
Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 19 Mai 2020 Romania (Romania weather forecast for today).

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply