Prognoza meteo Romania 24 – 25 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Mai 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 24 Mai 2020,

Cerul va fi variabil, însă aria nebulozității și a ploilor se va extinde treptat dinspre regiunile nord-vestice, astfel încât ziua se vor semnala în aproape toată țara, iar seara și noaptea mai ales în sud-est. Vor fi în special averse, trecător însoțite de descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantitățile de apă pot fi mai însemnate. La altitudini mari vor fi condiții pentru precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, iar local și temporar și în sud-vest, sud-est și centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucurestivremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și probabilitate mare de ploaie după-amiaza și la începutul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8-10 grade.Prognoza meteo Romania 24 - 25 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 - 25 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 - 25 Mai 2020 #Romania #vremea

Luni 25 Mai 2020, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice în continuare mai scăzute decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii mai. Cerul va avea temporar înnorări și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice în zonele montane și local în restul teritoriului. Izolat pot fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. La altitudini mari se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 4 și 11 grade.

In Bucuresti, valorile termice vor fi în continuare mai scăzute decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii mai. Cerul va avea temporar înnorări, iar probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai ridicată după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21-22 de grade, iar cea minimă de 9-10 grade.Prognoza meteo Romania 24 - 25 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 - 25 Mai 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply