Prognoza meteo Romania 28 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 28 Mai

Vremea se va menține instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales în a doua parte a zilei, pe arii extinse vor fi averse ce vor avea și caracter torențial și frecvente descărcări electrice. Local vor fi cantități de apă mai însemnate și, izolat, se va semnala grindină. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, trecător în regiunile vestice și în cele estice, iar de scurtă durată și în timpul ploilor, posibil cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține în general instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, grindină. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.Prognoza meteo Romania 28 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 28 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

One Reply to “Prognoza meteo Romania 28 Mai 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply