Prognoza meteo Romania 29 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 29 Mai

Vremea se va menține în general instabilă și răcoroasă, chiar rece pentru această dată în nord-est. În nordul și nordestul teritoriului nebulozitatea va fi persistentă în cea mai mare parte a intervalului, temporar va ploua mai ales sub formă de aversă și izolat vor fi condiții de grindină și descărcări electrice. În celelalte regiuni, înnorările vor fi mai accentuate mai ales după-amiaza și seara, când local vor fi averse, căderi de grindină și frecvente descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va avea intensificări în Moldova și pe crestele montane, unde rafalele vor depăși 55…60 km/h, dar și în restul țării, în special în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține răcoroasă și în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales dupăamiaza și seara, vor fi averse, descărcări electrice şi posibil grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania 29 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 29 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply