Prognoza meteo Romania 30 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Mai 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 30 Mai

Vremea se va menţine în general instabilă, iar în majoritatea zonelor va fi răcoroasă, chiar rece pentru sfârşitul lunii mai în nord şi nord-est. Vor fi înnorări și în special în a doua parte a zilei instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse, descărcări electrice, pe alocuri căderi de grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Aceste fenomene vor fi mai frecvente în regiunile din jumătatea de sud a ţării şi în zonele montane, dar pe spaţii mai restrânse se vor semnala și în restul teritoriului. Izolat ploile vor avea caracter torenţial şi se vor înregistra cantităţi de apă de peste 15…20 l/mp. În cursul nopții cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul şi în nord-estul teritoriului, unde local va ploua. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.

In Bucuresti, deşi în creştere uşoară faţă de zilele anterioare, valorile termice se vor situa în continuare sub cele normale pentru sfârşitul lunii mai. În special în a doua parte a zilei, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și posibil grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania 30 Mai 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Mai 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 30 Mai 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Mai 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply