Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 3 Iunie

Deși valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării vremea se va menține rece pentru această dată. Îmdeosebi în cursul zilei gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat, astfel în nordul, centrul teritoriului și în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în rest vor fi perioade de timp cu înnorări accentuate, averse, trecător însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se va semnala grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. În zona montană înaltă, vor fi averse de măzăriche,lapoviță sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 2 și 13 grade.

In Bucuresti, deși valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, vremea va fi rece pentru această dată îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi în jur de 22 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 3 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Iunie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply