Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 5 Iunie

Vremea va deveni caldă pentru această dată, local călduroasă după-amiaza în Câmpia Română. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime între 7 și 17 grade. Ziua, cerul va fi variabil cu unele înnorări și ploi slabe de scurtă durată în vest și la munte. Seara și noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat, iar local în jumătatea vestică a țării și pe arii restrânse în rest vor fi averse trecător însoțite de descărcări electrice şi izolat grindină. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, cu rafale de 80… 90 km/h, dar temporar şi în celelalte regiuni, în special în cele vestice și estice, unde rafalele vor fi de 60…70 km/h.

In Bucuresti, vremea va deveni caldă pentru această dată, călduroasă după-amiază. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și noaptea, când vor fi condiții pentru averse,  descărcări electrice şi intensificari de scurta durata ale vantului.Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 5 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

3 Replies to “Prognoza meteo Romania 5 Iunie 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply