Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 19 Iunie

Vremea va fi în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, iar pe arii restrânse grindină și vijelii. Astfel de fenomene vor avea o frecvență mai mare după-amiaza și seara, cu precădere în nord, centru, sud-est, la deal și munte și local în rest. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe suprafețe mici 40…50 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice, dar și de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 12 și 20 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și mai ales pe parcursul zilei vor fi perioade în care se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 19 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2020 #Romania #vremeaTemperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply