Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 25 Iunie

Vremea va fi în general instabilă. În nordul, centrul, estul și sudul țării, precum și în zonele de munte, vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor fi însemnate. În vestul țării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade.

In Bucuresti, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2020 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 25 Iunie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2020 #Romania #vremea
Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply