Prognoza meteo Romania 16 Iulie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Iulie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Iulie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 16 Iulie

Vremea va fi local călduroasă după-amiaza în regiunile sudice, în timp ce, în restul zonelor valorile termice se vor situa în jurul celor normale, dar gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, din a doua parte a zilei local la deal și la munte și pe arii mai restrânse îndeosebi în centru, nord și nord-est, iar spre sfârșitul intervalului cu o probabilitate destul de ridicată, pe suprafețe mici în extremitatea vestică a țării. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime între 11 și 21 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre valori în jurul a 8 grade.

În București, vremea va deveni călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în special spre seară, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.Prognoza meteo Romania 16 Iulie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Iulie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply