Prognoza meteo Romania 17 Iulie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Iulie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Iulie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 17 Iulie

Valorile termice vor fi mai scăzute decât în mod caracteristic datei în nord-vestul, nordul și centrul țării și se vor situa în jurul celor normale în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza, când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zonele montane și pe arii restrânse în rest.

Pe parcursul nopții aria nebulozității și a ploilor se va extinde treptat și va cuprinde jumătatea de vest a teritoriului. Vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 33 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade.Prognoza meteo Romania 17 Iulie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Iulie 2020 #Romania #vremea

În București, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 15…18 grade.

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply