Prognoza meteo Romania 2 – 3 August 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 – 3 August 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 – 3 Iulie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 2 August 2020,

Vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice ce se vor situa, în marea lor majoritate, în jurul celor caracteristice datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când izolat, vor fi averse și posibil descărcări electrice la munte, cu precădere în Carpații Meridionali, precum și în regiunile sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice ce se vor situa în jurul celor caracteristice datei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 31 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade, mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 2 - 3 August 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 - 3 August 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 - 3 August 2020 #Romania #vremea

Luni 3 Iulie 2020vremea se va încălzi, astfel încât va deveni călduroasă la amiază în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin și doar spre sfârșitul intervalului, în regiunile vestice vor fi unele înnorări și izolat ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare la munte, în special în masivele sudice, pe arii restrânse și în regiunile sud-estice, dar și asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 și 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti, vremea se va încălzi ușor, astfel încât va deveni călduroasă în orele amiezii, când se vor înregistra 33…34 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade.Prognoza meteo Romania 2 - 3 August 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 - 3 August 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply