Prognoza meteo Romania 6 August 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 August 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 August 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 6 August

Vremea va fi călduroasă după-amiaza în cea mai mare parte a zonelor de câmpie și de podiș, iar în sud-estul țării pe suprafețe mici va deveni caniculară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în extremitatea de vest și sud-vest a țării, unde cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va avea unele intensificări, mai ales pe parcursul zilei, îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai ridicate pe litoral, dar și mai scăzute în estul Transilvaniei.

În București, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.Prognoza meteo Romania 6 August 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 August 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply