Prognoza meteo Romania 11 – 12 August 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 – 12 August 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 – 12 Iulie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marți 11 August 2020,

Vremea va fi în continuare călduroasă la amiază în zonele de câmpie și podiș, izolat caniculară în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când local în zonele de munte, în nordul, estul și centrul teritoriului și pe arii mai restrânse în sud, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade.

In Bucurestivremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2020 #Romania #vremea

Miercuri 12 Iulie 2020vremea va fi în continuare călduroasă în zonele de câmpie și podiș. Îndeosebi după-amiaza, la munte, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și vor fi înnorări, local averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în est, sud și centru. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 11 și 22 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară și la începutul nopții, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar minima de 19…21 de grade.Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 - 12 August 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply