Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 1 Septembrie

În vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării, vremea se va răci și va deveni în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară la amiază, când indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar manifestări de instabilitate atmosferică vor fi seara și noaptea, cu o probabilitate mai mare în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în vest și 37 de grade în sud. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 22 de grade. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, îndeosebi în regiunile sud-estice vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va fi în continuare caniculară la amiază, când și disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 35…37 de grade, iar cea minimă de 16…19 grade.

Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

0 Replies to “Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply