Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 3 Septembrie

În prima parte a intervalului, local la deal și la munte și pe arii mai restrânse, cu o probabilitate mai ridicată de apariție în nord-est și centru, iar seara și noaptea în jumătatea de est a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea mai ales caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. În special în intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat și la intensități mult mai mici, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 35 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade. În orele amiezii disconfortul termic se va menține accentuat în sud-est, unde pe arii restrânse indicele temperatură-umezeală (ITU) va mai atinge pragul critic de 80 de unități.

În București, vremea va fi în continuare călduroasă în orele amiezii, când indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic. În prima parte a zilei cerul va fi variabil, apoi treptat gradul de instabilitate atomosferică va fi în creștere. Astfel, cu o probabilitate mai ridicată spre seară și pe parcursul nopții, vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil vijelii și căderi de grindină. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar cantitățile de apă înregistrate îndeosebi în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

0 Replies to “Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2020 #Romania #vremea”

Leave a Reply