Prognoza meteo Romania 6 – 7 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Septembrie 2020

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 6 Septembrie 2020,

Vremea se va menține în general frumoasă și va deveni călduroasă în vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 8 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține predominant frumoasă și va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sulfa slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade, mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 6 - 7 Septembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 - 7 Septembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 - 7 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Luni 7 Septembrie 2020, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor fiind călduroasă în orele amiezii în sudul și estul țării și pe suprafețe restrânse în vest și centru. Cerul mai mult senin ziua în majoritatea regiunilor, va avea înnorări temporar accentuate în a doua parte a intervalului în cele nord-vestice, nordice și centrale precum și în zona Carpaților Orientali, unde pe arii în general restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare pot fi mai însemante. Vântul va sulfa slab și moderat, cu intensificări temporare noaptea local în regiunile estice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 33 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade.

In Bucurestivremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor, în orele amiezii devenind călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minima de 16…18 grade.Prognoza meteo Romania 6 - 7 Septembrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 - 7 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply