Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 19 Septembrie

Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului în regiunile sud-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până în jurul valorii de 0 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest până spre 14…16 grade. În estul Transilvaniei vor fi condiții de brumă.

În București, vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă, va fi de 23…25 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply