Prognoza meteo Romania 25 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Septembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Septembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 25 Septembrie

Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice, ziua pe arii restrânse, mai ales la munte, iar noaptea local, îndeosebi în vestul, sud-vestul și, parțial, centrul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar temporar și în restul teritoriului, dar cu precădere în regiunile vestice și estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul litoralului și 32 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade.

În București, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Prognoza meteo Romania 25 Septembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Septembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply