Prognoza meteo Romania 18 – 19 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 – 19 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Vremea va continua să se răcească, urmând astfel a se înregistra valori termice mai coborâte decât cele normale datei în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice. Înnorările vor persista în vestul, centrul și nordul țării, unde în prima parte a intervalului pe arii restrânse temporar va ploua. În restul teritoriului cerul va fi variabil ziua și mai mult senin noaptea. În zona montană, îndeosebi la altitudini mari, ziua temporar vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, iar ziua local și temporar și în sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 17 grade, cu cele mai scăzute valori în regiunile intracarpatice și cele mai ridicate în sud-est, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 10 grade. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va continua să se răcească, urmând astfel a se înregistra valori în jurul celor normale datei. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 5…6 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 18 - 19 Octombrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 - 19 Octombrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 - 19 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Luni 19 Octombrie 2020, valorile termice vor fi uşor mai scăzute decât cele normale în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în nordul și în centrul teritoriului, unde numai izolat vor fi posibile ploi slabe, iar la munte precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în special în Carpaţii Orientali, dar temporar şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, iar cele minime între -4 grade în depresiunile intramontane şi 10…12 grade pe litoral. Pe spaţii mici în orele dimineţii şi cu caracter local în a doua parte a nopţii, în zonele joase de relief se va semnala ceaţă şi va fi nebulozitate stratiformă, iar izolat, în special în depresiuni, se va produce brumă.

In Bucuresti, regimul termic se va menţine apropiat de cel normal la această dată, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, iar minima va fi de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.Prognoza meteo Romania 18 - 19 Octombrie 2020 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 - 19 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply