Prognoza meteo Romania 20 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 20 Octombrie

 Vremea va fi în continuare răcoroasă, rece dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţării. Cerul va fi mai mult senin, dar spre sfârșitul intervalului, în zonele joase, pe arii restrânse va crește probabilitatea de apariție a nebulozității stratiforme sau a ceții. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 18 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -6 grade în cele din estul Transilvaniei, dar și mai ridicate spre 10…12 grade pe litoral. 

În București, vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 1…2 grade, unde vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo Romania 20 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 20 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply