Prognoza meteo Romania 23 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Octombrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Octombrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 23 Octombrie

Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în vestul și nord-vestul teritoriului, unde izolat va ploua slab. Îndeosebi în prima parte a zilei și noaptea, local în Oltenia, Transilvania și Moldova și izolat în celelalte regiuni se va semnala ceață. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 24 de grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață mai persistentă, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul și sud-estul Transilvaniei, spre -2…0 grade, unde vor mai fi condiții de brumă.

În București, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 5…8 grade. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 23 Octombrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Octombrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply