Prognoza meteo Romania 4 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 4 Noiembrie

Vor fi înnorări și local va ploua slab cu o probabilitate mai mare ziua în sud-vest, iar noaptea în vest și nord-vest. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în partea a doua a intervalului în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 18 grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -3 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase se va forma ceață sau nebulozitate de tip stratiform.

În București, vremea va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu o probabilitate mare dimineața și noaptea pentru nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 4 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply