Prognoza meteo Romania 26 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 26 Noiembrie

Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea, cu valori termice nocturne negative în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin la deal și la munte, însă în rest se va semnala nebulozitate joasă sau ceață, local persistente, cu o probabiltate mai mare în nord-vest, centru, vest și extremitatea de sud-vest. Mai ales noaptea, ceaţa se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 13 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă; minimele termice vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, până în jurul a -12 grade, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral.

În București, vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, dar la începutul zilei şi în a doua parte a nopţii vor fi condiţii să se formeze ceaţă sau nori de plafon jos. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…11 grade, iar cea minimă de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Prognoza meteo Romania 26 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply