Prognoza meteo Romania 27 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Noiembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Noiembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 27 Noiembrie

Vremea va fi în general închisă în zonele joase de relief, unde la începutul și sfârșitul intervalului va fi ceaţă sau nebulozitate stratiformă, ce local vor persista şi pe parcursul zilei. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură. Izolat va fi burniță, iar noaptea în vest și nord-vest și ploaie slabă. La deal și la munte cerul va fi variabil, iar condițiile de precipitații reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 13 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime, vor fi cuprinse între -9 grade în estul Transilvaniei și 7…8 grade pe litoral.

În București, vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros, cu nebulozitate joasă sau ceață în prima parte azilei, dar mai ales noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -3…0 grade.

Prognoza meteo Romania 27 Noiembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Noiembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply