Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 8 Decembrie

Vremea se va menține închisă în sudul și estul țării, unde local vor fi precipitații, mixte în Moldova și, local, în Muntenia și mai ales ploi în rest. La munte, în special în Carpații Meridionali și Orientali vor predomina ninsorile, trecător viscolite și va continua să se depună strat de zăpadă. În celelalte regiuni, cerul va fi doar temporar noros și precipitațiile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse, îndeosebi în prima parte a zilei. Pe alocuri, se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în sud-est, sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în Moldova și 8…9 grade în regiunile vestice și pe litoral, iar cele mInime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade. Noaptea, local, va fi ceață, mai ales în vest și sud.

În București, vremea se va menţine în general închisă. Trecător se vor semnala precipitații mixte, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua, când vor fi rafale de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply