Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 9 Decembrie

Vremea se va încălzi, îndeosebi în regiunile intracarpatice, dar va fi în general închisă. Vor fi precipitaţii, mai ales ploi, izolat însemnate cantitativ, ziua în special în sud-vest, iar începând din orele serii, treptat şi în rest. În zona de munte vor predomina ninsorile. Izolat se va mai depune polei, cu precădere în regiunile estice şi la munte. Local şi temporar, vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe crestele montane înalte, unde, trecãtor, va viscoli zăpada, dar la intensităţi mai reduse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între -1 grad în nord-est şi 11 grade în nord-vest, iar cele minime, în general, între -2 şi 8 grade. Mai ales dimineaţa, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

În București, vremea se va menţine închisă şi, mai ales spre seară şi noaptea, va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Valorile temperaturii aerului vor fi în creştere faţă de intervalul precedent, cu o maximă de 3…4 grade şi minima de 2…3 grade. Dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply