Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 10 Decembrie

Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, dar va fi în general închisă. Va ploua în sudul, estul și centrul țării și pe arii restrânse în rest. La munte vor fi precipitații mixte și izolat se va depune polei. Cantitățile de precipitații vor fi însemnate, cu precădere în regiunile sudice și estice, unde vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în special în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

În București, vremea se va încălzi, dar se va menține închisă și temporar va ploua. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply