Prognoza meteo Romania 11 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Decembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Decembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 11 Decembrie

Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în sud-est și în sudul extrem. Vor fi înnorări și temporar va ploua, pe arii relativ extinse în centrul, estul și sudul teritoriului și local în rest. La munte și, trecător, în nordul Moldovei și estul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mixte și vor fi condiții de polei, iar la altitudini de peste 1700 m va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Pe arii restrânse, cu precădere în zonele de deal și de munte, precipitațiile vor fi mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri, în zonele joase de relief, va fi ceață.

În București, vremea va fi caldă, dar se va menține închisă. Temporar, mai ales pe parcursul zilei, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo Romania 11 Decembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 11 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply