Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)


Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți

Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil în zonele de deal și de munte, dar în zonele joase de relief, mai ales din estul și sudul țării, îndeosebi în prima parte a zilei și noaptea vor fi nori joși și pe alocuri ceață, burniță și izolat condiții de polei. În regiunile intracarpatice, ceața se va semnala pe arii mai restrânse, cu precădere dimineața și noaptea și va fi asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -10 grade.Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 15 Decembrie 2020 #RomaniaPrognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Marți

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. În prima parte a zilei și noaptea vor fi nori joși sau ceață și condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minima se va situa în jurul a 0 grade.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum
Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 15 Decembrie 2020 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply