Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 16 Decembrie

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată, îndeosebi în vestul teritoriului, precum și la deal și munte. În regiunile extracarpatice vor fi nori joși și, mai ales în sud, ceață local persistentă și izolat burniță. În restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros, dimineața pe alocuri va fi ceață, iar noaptea pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant ploi și mixte la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -8 grade.

În București, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Îndeosebi dimineața și noaptea vor fi nori de nivel jos și posibil ceață și burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 6…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 16 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply