Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 19 Decembrie

Vremea se va menține caldă pentru această dată, îndeosebi în vestul țării. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile vestice, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade. În zonele joase de relief în cea mai mare parte a intervalului va persista nebulozitatea stratiformă, local se va semnala ceață și pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniță. La munte, înnorările vor fi temporare și cu precădere în nordul Carpaților Orientali, vor fi condiții de precipitații mixte și polei. Vântul va sufla cel mult moderat pe crestele montane și va fi în general slab în restul teritoriului.

În București, vremea se va menţine închisă şi, trecător, vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă, mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, se va situa în jurul valorii de 2 grade. Mai ales dimineaţa, este posibil să fie ceaţă.

Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 19 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply