Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2020 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2020. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 24 Decembrie

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată în toate regiunile. Cerul va fi noros în vestul, centrul și nordul țării, unde temporar va ploua, pe arii mai extinse seara și noaptea, când în Crișana și Maramureș ploile vor fi în general moderate cantitativ. Spre sfârșitul intervalului în zona montană înaltă din nordul Carpaților Orientali și a Munților Apuseni se vor semnala precipitații mixte. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse, în prima parte a zilei, mai ales în regiunile estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană și doar izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 8 grade.

În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. În primele ore ale intervalului, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2020 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 Decembrie 2020 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply