Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 14 Ianuarie

Cerul va fi mai mult noros și temporar, în regiunile intracarpatice și la munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar local, în cele sud-estice vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi la altitudini mari, iar la viteze mai mici, ziua și în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 5 grade, iar cele minime între -7 și 1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre valori în jurul a -10 grade. Izolat dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

În București,  cerul va fi mai mult noros și trecător, îndeosebi în primele ore ale intervalului și din nou spre sfârșitul acestuia vor fi precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply