Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 4 Februarie

Vremea va fi deosebit de caldă în toată țara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade. În regiunile vestice, nordice, nord-estice și centrale, mai ales în cursul zilei vor fi înnorări, local și temporar va ploua, iar în zona montană înaltă aferentă vor fi precipitații îndeosebi sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar în primele ore ale intervalului, pe spații mici se va semnala ceață. Vântul va avea intensificări temporare la munte, cu rafale ce vor depăși 90…100 km/h la altitudini de peste 1700 m, unde va viscoli și spulbera zăpada, ziua în nord-vestul și centrul țării, iar noaptea în nord-est cu viteze în general de 60…65 km/h, iar în restul zonelor va sufla în general moderat.

În București,  vremea va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări (rafale în jurul a 45 km/h) în a doua parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 Februarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply