Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Miercuri 10 Februarie

Vremea va fi apropiatã de normal din punct de vedere termic în nord şi nord-est şi se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã datã în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 2…3 grade în nordul Moldovei şi 17…18 grade în regiunile sud-estice, iar cele minime, în scãdere în nord-est, vor fi cuprinse între -4 şi 8 grade. În vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii vor fi înnorãri şi va ploua, pe arii mai extinse şi moderat cantitativ în partea a doua a intervalului, iar în rest cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi ploi slabe doar pe arii restrânse. Pe crestele montane vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare, iar în jumãtatea de nord a Moldovei condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar local şi la viteze mai mici, pe parcursul nopţii, în Banat, Crişana şi Maramureş. Pe suprafeţe mici se va forma ceaţã.

În București,  vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a zilei. Temperatura maximã se va situa în jurul a 15 grade, iar cea minimã va fi de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Februarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply