Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 13 Februarie

Vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între -11 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -18 şi -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea, când pe arii restrânse în jumătatea de nord a țării și în zona de munte va ninge slab. Deşi în diminuare faţă de intervalul anterior în majoritatea zonelor, vântul va continua să prezinte intensificări mai ales ziua la munte, cu rafale de peste 90…100 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, în Moldova, unde se vor depăşi local 60…70 km/h şi cu viteze mai mici pe alocuri şi în restul zonelor, spulberând zăpada şi amplificând senzatia de frig. Pe arii restrânse va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

În București,  vremea se va menține deosebit rece, geroasă în orele dimineţilor în zona periurbană, astfel maxima va fi în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă de -11…-7 grade. Vântul va sufla în general moderat, în medie cu 30…35 km/h, amplificând senzaţia de rece. Cerul va fi parţial noros, vor fi condiţii de ceaţă cu depunere de chiciură şi se poate forma gheţuş.

Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 13 Februarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply