Prognoza meteo Romania 14 – 15 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 14 Februarie

Deşi valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării, iar noaptea local în centru și pe suprafețe mici în rest, cu o probabilitate mai mare în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -6 şi 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi -4 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări și temporar va ninge slab pe arii restrânse, îndeosebi în centru, nord, nord-est și la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, iar ziua temporar în regiunile estice şi local în cele vestice. Se va semnala ghețuș.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața în special în zona preorășenească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade, ușor mai scăzută la periferie. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Se va semnala ghețuș.Prognoza meteo Romania 14 - 15 Februarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Februarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Februarie 2021 #Romania #vremea

Luni 15 Februarie 2021,

Vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării, deşi valorile termice diurne vor fi uşor mai ridicate decât în ziua precedentă, cu precădere în sudul ţării. Va fi însă în continuare ger, în orele dimineţii îndeosebi în centru, iar noaptea în special în nordul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -4 şi 5 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 şi -5 grade. Cerul va fi temporar noros și va ninge slab în cea mai mare parte a zonei montane, local în nord, centru şi est și pe spații mai mici noaptea și în sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte – cu precădere în zona înaltă a Carpaților Meridionali, în Moldova, dar local la cote mai reduse şi în Transilvania, sudul Banatului, Oltenia și Dobrogea. Izolat se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură.

In Bucuresti, valorile termice vor fi uşor mai ridicate faţă de zilele anterioare, totuşi va fi în continuare o vreme rece. Temperatura maximă va fi 3…4 grade, iar cea minimă de -7…-5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în cursul nopții, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo Romania 14 - 15 Februarie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Februarie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply