Prognoza meteo Romania 20 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Februarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 20 Februarie

În jumătatea de sud-est a ţării vremea va fi rece, mai ales la începutul zilei, când va fi local geroasă în special în Moldova şi estul Transilvaniei; în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, iar în Banat şi Crişana vor caracteriza o vreme caldă pentru a doua decadă a lunii februarie. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 grade în nordul Moldovei și în jurul a 10 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -8 și 2 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente ziua în regiunile sudice, unde vor fi posibile fulguieli izolate, iar seara şi noaptea cu caracter temporar în majoritatea zonelor, iar pe spaţii mici, în nordul și nord-estul ţării, vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei în Moldova. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Pe arii restrânse, mai ales dimineaţa, se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.

În București,  vremea fi rece, cu temperaturi diurne în scădere, astfel că maxima va fi de 0…2 grade, iar minima de -6…-4 grade. Cerul va avea înnorări, mai persistente în prima parte a zilei şi temporare în restul timpului, dar condiţiile de fulguială vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 20 Februarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 20 Februarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply