Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 23 Februarie

Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele de deal şi de munte, unde cerul se va menține mai mult senin. Va fi ceață sau nebulozitate joasă, la începutul zilei, local în centru, sud și sud-est și izolat în rest, iar noaptea în aproape toate zonele joase de relief. Izolat și trecător vor fi condiții de burniță, în special spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceață mai persistentă, în special din Transilvania și nordul Moldovei, iar cele minime între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 5…7 grade în Dealurile de Vest.

În București,  vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul zilei şi din nou în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply