Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 25 Februarie

Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief se vor semnala nebulozitate stratiformă sau ceață, local la începutul zilei și pe arii mai extinse în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 18 grade, iar cele minime în marea lor majoritate între -3 și 8 grade.

În București, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi temporar noros și mai ales dimineața și noaptea probabilitatea de ceață va fi ridicată. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 12…15 grade, iar cea minimă de 1…4 grade.

Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Februarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply