Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 26 Februarie

Vremea va continua să se încălzească. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, dar în primele ore, în zonele joase de relief local vor fi nebulozitate stratiformă și ceață. Noaptea cerul se va înnora treptat. În jumătatea de sud a teritoriului pe alocuri va fi ceață, iar în nord-vest și nord, va începe să plouă. În nordul Carpaților Orientali vor fi și precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, iar noaptea pe arii restrânse și la viteze mai mici și în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral, spre 7…8 grade.

În București, valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale intervalului și a doua parte a nopții, când vor fi nebulozitate joasă stratiformă și ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply