Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Vremea va continua să se încălzească, iar în cea mai mare parte a țării va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, dar în primele ore, în zonele joase de relief, în special din Transilvania, sudul Olteniei și al Moldovei va fi ceață sau nebulozitate stratiformă. Noaptea cerul se va înnora treptat în regiunile nordice, unde va începe să plouă, iar în celelalte regiuni pe alocuri va mai fi ceață. În nordul Carpaților Orientali vor fi și precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, iar noaptea și în nord-est și în extremitatea de vest. Temperaturile maxime vor fi de 9 grade în zonele cu ceață mai persistentă din Transilvania, până la 21…22 de grade în dealurile subcarpatice, îndeosebi ale Munteniei și Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 6 grade.Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Bucuresti 26 Februarie 2021 #RomaniaPrognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Vineri

Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar dimineața și spre sfârșitul nopții se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -1 grad.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
La NoaptePrognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)
Precipitatii si temperaturi mainePrognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast) Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Precipitatii acum

Prognoza meteo Romania 26 Februarie 2021 (Romania weather forecast)

Radar ANM

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.5In no event will stirimeteo.com be liable to you or any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply