Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 27 Februarie

Vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, chiar accentuat în nord-est, unde valorile termice diurne se vor apropia de mediile multianuale, dar în rest va fi în continuare cald pentru această dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi de la 4…5 grade în jumătatea de nord a Moldovei, până la 15…17 grade în Oltenia și vestul Munteniei, iar cele minime se vor situa între -4 și 4 grade. Înnorările vor fi mai persistente în centrul și nord-estul teritoriului, unde pe arii relativ extinse va ploua, iar mai ales în cursul nopții vor fi posibile și precipitații mixte. În vestul și nord-vestul teritoriului vor fi înnorări, mai ales în timpul zilei, dar numai izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, iar în sud, ziua va începe cu cer variabil și local ceață, apoi, în special spre seară și la începutul nopții, înnorările se vor accentua și vor fi averse locale, posibil însoțite de descărcări electrice. La munte, îndeosebi în Carpații Orientali și în Carpații Meridionali, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, în general cu viteze de 45…55 km/h, iar în zona montană înaltă, îndeosebi din Carpații Meridionali, rafalele vor depăși 80…90 km/h, spulberând zăpada.

În București, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi spre seară și la începutul nopții, când se vor semnala averse slabe, iar vântul va prezenta unele intensificări. Temperatura maximă, mai scăzută decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Dimineața va mai fi ceață.

Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Februarie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply