Prognoza meteo Romania 4 Martie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 4 Martie

Vremea va continua să se încălzească și va deveni deosebit de caldă, pe parcursul zilei, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu înnorări spre sfârșitul intervalului în regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi slabe, iar în zona montană aferentă, precipitații mixte. În zonele joase, mai ales din centru, est și sud, dimineaţa și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi în zona înaltă, iar trecător, ziua, și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 și 19 grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral și în deltă, iar cele minime între -5 și 6 grade.

În București, vremea va deveni deosebit de caldă pe parcursul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări după orele amiezii. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de 0 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 4 Martie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply