Prognoza meteo Romania 5 Martie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Martie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Martie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Vineri 5 Martie

În nord-vestul şi în nordul ţării se va răci accentuat, dar în celelalte regiuni valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări persistente și precipitații ziua în jumătatea de nord-vest, iar noaptea în special în sudul și centrul teritoriului. La început vor predomina ploile, apoi local se vor transforma în lapoviță și ninsoare. La munte vor fi mai ales ninsori și se va depune strat nou de zăpadă. Cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte va sufla tare, cu rafale de peste 80…90 km/h, temporar viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 6 grade. Mai ales dimineața, pe alocuri vor fi condiții de ceață.

În București, vremea se va menţine deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 16…17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul nopții, când se vor semnala precipitații sub formă de ploaie şi foarte probabil, spre sfârșitul intervalului, lapoviţă și ninsoare. Vântul va avea temporar intensificări, cu rafale ce pot atinge 40…50 km/h. Minima termică va fi de 2…4 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Martie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 5 Martie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply