Prognoza meteo Romania 6 Martie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Martie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Martie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Sâmbătă 6 Martie

Vremea se va răci accentuat față de zilele precedente în toate regiunile, devenind rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării, îndeosebi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud-vest. Ziua, cerul va fi noros în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, unde va ninge moderat cantitativ şi se va mai depune strat de zăpadă, dar şi în sudul teritoriului, unde local vor fi precipitaţii mixte. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare, iar îndeosebi în est și centru vor mai fi fulguieli trecătoare. Vântul va avea intensificări în zona montană, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depăşi 80 km/h, viscolind şi spulberând zăpada şi, local și temporar, în restul teritoriului, cu precădere din sud, est şi centru, cu viteze ce vor atinge izolat 50…60 km/h. În cursul nopţii, cerul va deveni variabil, precipitaţii vor mai fi doar izolat, în sud și la munte, iar vântul va slăbi semnificativ. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -11 și -1 grad. Cu totul izolat, mai ales noaptea, se va semnala ceață.

În București, vremea se va răci accentuat față de zilele precedente, devenind rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade. Mai ales în prima parte a zilei, cerul va fi noros și, trecător, se vor semnala precipitații slabe, îndeosebi sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va fi moderat, cu unele intensificări (rafale de 40…50 km/h). Spre seară și noaptea, cerul va deveni variabil, iar vântul va sufla în general slab.

Prognoza meteo Romania 6 Martie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 6 Martie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply