Prognoza meteo Romania 6 – 7 Martie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Martie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 6 Martie

Vremea va fi predominant frumoasă, dar rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona Carpaților Orientali, în special la altitudini mari, iar trecător și pe arii restrânse și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12…-11 grade în depresiunile intramontane şi în jur de 1 grad pe litoral.

In Bucuresti,vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului, apoi se va însenina. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade.Prognoza meteo Romania 6  - 7 Martie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6  - 7 Martie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6  - 7 Martie 2021 #Romania #vremea

Luni 7 Martie 2021,

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea în regiunile nordice și nord-estice. Vor fi precipitații în general slabe, ninsori în nordul Carpaților Orientali și pe spații mici în restul zonei montane și predominant ninsori, local în Moldova și izolat în Maramureș și Transilvania. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de 60…80 km/h în special pe creste și temporar, cu viteze de 40…50 km/h, în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime, mai ridicate față de ziua precedentă cu precădere în regiunile sudice și sud-estice, se vor încadra între 4 și 13 grade, cu cele mai mari valori în Oltenia și sud-vestul Munteniei. Minimele termice vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 3 grade pe litoral. În zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 11 grade, iar cea minimă va fi de – 2…0 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 6  - 7 Martie 2021 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6  - 7 Martie 2021 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply