Prognoza meteo Romania 23 Martie 2021 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Martie 2021 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Martie 2021. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 23 Martie

Vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări, iar în cursul zilei, temporar, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și lapoviță pe arii extinse în Maramureș, Moldova și Transilvania, mixte local în Oltenia și mai ales ploi, pe alocuri în Muntenia și Dobrogea și izolat în Crișana și, posibil, în Banat. Noaptea vor predomina ninsorile în sud, est și centru, iar în vest vor fi mai ales ploi și lapoviță. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în est și la munte, unde vor fi rafale în general de 55…65 km/h, spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei și 10 grade în Banat și Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 2 grade. Pe alocuri, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceață, iar spre sfârşitul intervalului se va produce brumă, pe arii extinse în nordul și centrul țării și local în sud și est.

În București,

Vremea va fi rece, chiar dacă în orele amiezii se vor înregistra valori mai ridicate decât în ziua precedentă. Pe parcursul zilei, cerul va fi parţial noros, iar condiţiile pentru precipitaţii vor fi reduse. Noaptea, temporar, înnorările se vor accentua şi se vor semnala predominant ninsori, slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu uşoare intensificări, de până la 35…40 km/h, în prima parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 23 Martie 2021 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 23 Martie 2021 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply